Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Éljen Dharma, éljen az igazság!

Friss topikok

Címkék

...az a baj a világgal...

2013.07.13. 09:47 Dharmamestertanitvanya

that this is the FUCKED UP PLANET!

Eddie Griffin mondta egy stand up comedyben, majdnem pontosan így: Aliens exist. They don’t come here because bad news travel fast. We known throughout the universe as the fucked up planet! (Idegenek léteznek. Azért nem jönnek ide mert a rossz hír sebesen terjed. Úgy ismernek minket az univerzumban mint ”az elkúrt bolygó”!)

Wass Albert, ”Az út I.” című rövid története (a Rézkígyó nevű kis kötetében jelent meg) az iskolákban miért nem kötelező olvasmány? Szépen lefesti meseszerűen hogy létezik gazdagok utcája és szegények utcája, a szegényeknél azért dolgoznak gyűlölködve és szenvedve hogy a gazdagok utcájába költözhessenek végre át, mindenki a gazdagoknak dolgozik, s mind azért hogy hozzájuk csatlakozhasson; meseszerű az előadás azonban az elemei kísértetiesen valósak mind.

Az elkúrt bolygón mindenki aki gazdagságban él, rendben levőnek tartja úgy a világot hogy mások szegénységben élnek. Aki keres (ezek itt csak példák, nem veszik figyelembe a nemzeti bank által megadott arany és valutaárfolyamot!) havi 200 aranyat könnyű munkával, az tökéletesen rendjén valónak találja a világot úgy hogy minden más kollégája 80 aranyat kap nehéz munka végzéséért. Akinek van egy mikrovállalkozása melyben ő a mikromenedzser és tulajdonos, jól eléldegélve egy havi 500 arany értékű tiszta haszonnal, az köpni fog minden fárasztó munkát végző, 50 arannyal fizetett szakmunkásra, hát még ha ezek fel merik emelni szavukat az igazságtalanságok ellen!

Nem az a baj hogy pididi ilyen drága autót vesz meg a gyermekének születésnapjára, a baj az hogy a gyerek nem tudja hogy a tizedik unokatestvére (otthon Afrikában) éppen haldoklik meg éhen.pididi.jpg Az a baj a világgal hogy mindenki akinek bőven van mit enni, rendjén valónak tartja azt hogy létezik máshol a világban szegénység és nyomorúság. Szép a világ, derűs a világ, csodákkal teli és nincs hiba benne – mindaddig amíg te vezeted a maseratit, a többiek pedig a skodát. Afrikában rengeteg a probléma, rengeteg az AK47-essel szaladgáló, tömeggyilkos bűnöző, s még több a fegyvertelen, jelentéktelennek tekintett, lesoványodott szegény emberke, ezeknek a nyomorban tengődőknek ki fogja azt mondani hogy ”dolgozz nigger, neked is lesz!!”, az előbbiekben emlegetett Európában élő mikromenedzser vagy a nemzetközi humanitárius projekt keretében a kenyai pusztán kutat ásó szakmunkás? Én tudom a választ! Jól élő mikromenedzserünk fog így prédikálni: "dolgozzon a nigger, lesz mit egyen!!" Sok afrikai szegény azzal van elfoglalva hogy mit igyon, az hogy mit fog enni az egy mellékes probléma!

Mi a baj a Földünkkel? Fel lehet kutatni itt-ott az interneten: az anyaországból elmenekült különböző magyarok közösségeit. Azok ellen a magyarok ellen akik Argentínából, Uruguayból, Brazíliából, Spanyolországból sírnak hogy messzire kellett szakadni az anyaországtól – azok ellen egyetlen elmarasztaló szavam sincs. Akik viszont Svédországból, Norvégiából, Kanadából vágynak haza, azok szálljanak magukba! A lelkükben értelmi fogyatékos kisördögöt fognak találni (butát, lükét, sötétet). Legyen világos amit beszélek: az előbb említett három föld még az olyan országokban is mennyei birodalomnak számít mint Németország, Franciaország, USA... A mai magyarországi helyzethez képest ezek a ”szerencsétlen elmenekült” honfitársaink egy utópikus csodavilágban élnek, mégis azon sírnak hogy Nagymagyarország szétdarabolásának ők a vesztesei? Nekik rossz, ők tengődnek? A torontói magyar református közösség így hirdeti a magyar állampolgárság megszerzésére a lehetőséget:

allampolgarsag magyaroknak.jpg

Hány becsületesen dolgozó magyarul beszélőről hallottátok még hogy kiutasították Kanadából? Hazánkból oda menekültstatusba kiutazó cigányokat szoktak kiutasítani, azt mondják rájuk, magyarok. Nem is feltételezem a két nyelvet (francia, angol) beszélő kanadaiakról hogy felfogják, az állampolgárság az nem egyenlő a nemzetiséggel. Hazaküldik a sok bűnöző cigányt, s elmondják a világnak, ”...ilyen naplopó lusta gazemberek ezek a magyarok!” Jó hírem van, anyaországtól messzire – Svédországba, Norvégiába, Kanadába – szakadt magyarok! Alapítványt tervezek létrehozni mely mindenikőtöket hazaszállítja! Ne szenvedjetek ott kint a messzeségben tovább! Hazaszállítanám az összeset, hiszen vérzik a szívem értük! Hogyan is képesek megélni svéd, norvég, kanadai gazdasági helyzettel, egészségügyi ellátással??? Az a kényszerképzetem hogy akiket hazahozatnék az alapítványommal, nem sokáig maradnának a hazában, szépen kitörölnék a seggüket a szent magyar állampolgárságukkal s visszamenekülnének abba a mennyországba ahonnan hazatoloncolták őket. Aki gazdag országba nem napot lopni, nem bűnözni megy ki, azt tényleg olyan nagyon szokták bántani? A kanadai magyar református közösség tagjai a vesztesek?

Azért nagyon nyomorék ez a bolygó mert az egyesült nemzetközi közösség (legyen annak a közösségnek bármi a neve: UN, NATO, EU, WTO etc.) mindig abba a törpepincsibe harap amelyik a tömörülés nagykutyáit a legjobban bosszantja, ha a Magyartacskó a nagyokra vicsorog, ha a Perzsaagár ugatni mer, azonnal mindenféle kereskedelmi tilalmakkal sújthatják. (Emlékezzünk a Szaddám Husszein idomította iraki ebre, nem adhatta el a kitermelt kőolajat ahogyan akarta, embargók voltak kiosztva rá.) Vessetek ki megszorításokat, figyelmeztető büntetéseket a kínai, indiai mega-dogokra (megérdemelnék, a termelésre, kereskedelemre vonatkozó nemzetközi szabályokat megszámlálhatatlanul sokszor hágják át)! Az amerikai nagykutya már régóta nem tud a kínai, az indiai kutyába harapni, túlnőttek rajta. Azért ez az elkúrt bolygó mert itt a törvényt nem az igazságossághoz mérik, ezen a bolygón a törvényt a nagy kutyák teszik mindig – a kiskutyáknak.

Assange.jpg

A képen látható férfit - úgy tudtam hogy - pedofíliával gyanúsítják, a hírek szerint nemi erőszak elkövetésével. Mint minden jó keresztény, én is elítélem a nemi erőszakoskodást (és legalább annyira a pedofíliát). Ha azonban ez az újságíró ezekben a bűnökben ártatlan: akkor miért bántják? Azért mert a mega-dogok kutyatáljába köpött, nem Észak-korea, nem Irán vályújába!

(A KÉPEKET MEGINT CSAK ÚGY LOPTAM, HA A TULAJDONOSOK VISSZAKÖVETELIK ŐKET, AZONNAL TÖRLÖM)

Dominique Strauss-Kahn is visszalépett a közéleti személyiségeskedéstől, 2011-ben azzal gyanúsították meg hogy szexuálisan erőszakoskodott volna egy bizonyos szállodai szobalánnyal. Utólag bebizonyosodott hogy az állítólagos áldozat korábban többször vezette félre a rendőrséget, az ügyész kérésére a Kahn ellen hozott vádakat ejtették, őt hagyták szabadon távozni. Senki ne erőszakoljon meg nőket (vagy férfiakat)! Nem állítok semmit, kérdezek. Nem gyanús egy kicsit ez az eset? Nem emlékeztet egy kicsit összeesküvésre? Nem lehet hogy szépen megszervezték az ügyet, pontosan azért hogy Kahn végülis lemondjon az IMF-ben betöltött vezetői tisztjéről? Nem vagyok ellensége az igazságosságnak. A koncepciós pereknek vagyok ellensége!

Az a katasztrófa a világgal hogy amikor elindult útjára az ”arab tavasz”, s látánk hogy például Szíriában hogyan irtják egymást az ellenséges erők, mit csináltak az Európa-parlamentben? Összeültek, ettek egy kis sajtos ropogóst, ittak rá egy kis ásványvizet, a megbeszélések szüneteiben kávét – fizetik mindezt az EU tagállamainak adófizető polgárai... A gyűléseken meg Nobel-békedíjat érdemlő kijelentéseket tesznek tündöklő elméjű képviselőink, ilyeneket: ”a szíriai rendvédelmi erők által elkövetett erőszakos cselekményeket független, átlátható és hatékony módon ki kell vizsgálni, a felelősöket felelősségre kell vonni...”

http://www.europarl.europa.eu/news/hu/headlines/content/20110908FCS26135/9/html/A-sz%C3%ADriai-eln%C3%B6k-t%C3%A1voz%C3%A1s%C3%A1t-%C3%A9s-a-demokratikus-L%C3%ADbia-megteremt%C3%A9s%C3%A9t-s%C3%BCrgeti-az-EP

Egy épelméjű öt éves gyereknek is van ennyi esze hogy ilyen kijelentéseket tegyen. Lehet több esze is van mint amennyi egy átlagos EP képviselőnek? Én is az EP-ben akarok dolgozni, képet viselni én is tudok, s több tízezer eurós fizetésemet bizony én is tudnám hogy mire költsem!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dharmamestertanitvanya.blog.hu/api/trackback/id/tr865391483

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása