Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Éljen Dharma, éljen az igazság!

Friss topikok

Címkék

Összeesküvéselméletek kedvelői, fanatikus keresztények, figyelmezzetek!

2013.06.13. 10:52 Dharmamestertanitvanya

http://worldtruth.tv/all-americans-will-receive-a-microchip-implant-in-2013-per-obamacare/

“És hogy senki se vehessen, se el ne adhasson semmit, hanem csak akin a fenevad bélyege van, vagy neve, vagy nevének száma.” Biblia, Jelenések könyve

Nagyon fontos kijelentést teszek bölcs gondolataim elejére: azok az ősi fránya próféták akik oly sok katasztrófát és apokalipszist jövendöltek nekünk jövőbe-tekintéseikkor

I.vagy ők sem értették azt amit láttak

II. vagy szándékosan is beszéltek mellé

I.esetben hiába látták víziójukban a tankokat és repülőgépeket mert nem tudták elmondani hogy mi az

II.esetben hogy próféciájuk mindenképpen helyesnek bizonyuljon, homályosan és érthetetlenül írtak a vízióról

Nem tudom hogy a Jelenések könyvének szerzője mire gondolt amikor leírta hogy a fenevad száma az 666. Nem veszem komolyan azokat a mélyenhívő keresztényeket akik minden utcasarkon Bibliával a kezükben figyelmeztetik a népet: ”Azért vannak jégesők, mert elfordultatok az Úrtól! Az utolsó időket éljük, gonosz emberiség!” Viszont állítom hogy a Jelenések könyvének néhány előrejelzése kísértetiesen emlékeztet a mai világhelyzetre! Gondolkozzunk most allegórikusan, metaforikus képekben, játsszuk azt hogy a próféciában szereplő fenevad az nem egy személy hanem a bankrendszer. Nem kell hozzá különösebb látással megáldott sámánnak lenni hogy észrevegyük: senki nem tud adni és venni, csakis az aki magánál hordja a bankrendszer ”jegyét”, azaz bankszámlával, bankkártyával rendelkezik [tudatában vagyok annak hogy gáncsolható ez az idea mert készpénzzel is lehet adni-venni, a szempontom mégis elgondolkodtató!], gazdag ember gazdag országban bankkártyával ad-vesz kőolajat, földet, magánrepülőt, szegény ember szegény országban aprópénzen tejet vesz meg kevés lisztet s ezeket is csak nehezen.

Beszélik hogy rövidesen bevezetik az USA-ban az egészségbiztosítás részeként a bőr alá ültetett microchipet, a következő indoklással: nem lesz szükség papírmunkára mert minden kórelőzményt, kezeléstörténetet a páciens majd a kezébe ültetett chipben visel; ÉS senki nem lesz képes fedezni magát valaki mástól lopott egészségbiztosítással. Az ilyen chipben viselt biztosítási szám sokaknak (a hülyéknek, és nyomorult hülye kreténnel van a bolygó tele) most csak egy hasznos apróságnak tűnhet, de mi lesz akkor amikor minden személyi adatot ezen akarnak majd rögzíteni? Személyazonossági információt, lakcímet, bankszámlát... akkor a személyből nem a marhacsorda egy példányát csinálták a hatóságok?

Nincsen ördög amely az életet rosszá teszi, az emberi elképzelhetetlen mértékű idiotizmus az ami a bolygót elpusztítja!!! Ki egyezne bele ilyen chip viselésébe? Az USA társadalma dolgozó-kenyérkereső lakosságának nagy hányada! A miértje: ”Az én egészségügyi biztosításomon aztán soha senki más ne élősködhessen!” ”Az én biztosításomat ne lopkodják csalók!” Az ember, a bolygó legförtelmesebb majma olyan vak hogy nem az orráig nem képes ellátni, a fejéből is alig! A saját talpa alatt található egyetlen négyzetméteren lát s csak ebben képes gondolkodni; ami ezen túl van azt nem érti. Egyszerű magyarázat, legkézenfekvőbb értelmezés: atombombát gyárt minden nagyhatalom, bárkire dobogatják majd, a robbanás után rajtunk maradó radioaktív szemét a teljes bolygónkat pusztítja – nem csak azokat akiket az ellenségeinknek tekintünk! Így kell vaknak lenni, a saját egyetlen négyzetméter kicsi birtokunkkal (egyébbel semmivel) gondolni!!!

Politikusok (ti ártatlan, büntetlen előéletű, öltönyös gazemberek), ti felfogjátok azt hogy amikor az újszülöttek kezébe mind a microchipet adnátok mint billogot a tehénfarba: akkor a saját unokáitoktól fogjátok teljesen elvenni a személyes szabadságot??? Mert a politikus az már nem egy tíz-húsz éves fiatalember, az többnyire egy 50+ életkorú, vagy 70 és a halál között levő tata, ő megszavazza majd a microchipes egészségügybiztosítást mindenkinek; ezek a taták majd mind meghalnak a biológia törvényeinek értelmében s a világot melyet lakhatatlanná, totálissá, diktatorikussá, GeorgeOrwellivé tettek, azt itthagyják a saját unokáiknak, akik megbélyegzett marhák lesznek kivétel nélkül, a műhold minden egyes chippel ellátott marhát lát majd (minden olyan marhát aki a pincéjéből ki meri dugni bús pofáját)! Ez a jövő sötétebb árnyalata. Nézzük meg az alig világosabbat is: a fészbukra az emberek ingyen-grátisz teszik fel magukat egész pereputtyukkal együtt, s az okostelefonoknak olyan beépített opciójuk van mely a telefon használóját akárhol beméri a bolygón. Példa: a telefon a toronnyal kommunikál s mindjárt jelzi a telefonhoz legközelebb eső tíz pizzázót. Mi ez a telefonozó részéről ha nem könyörgés a titkosszolgálatok felé: ”Ide, a hátamba kérem a rakétát!” Az emberek eladják-feladják a személyes szabadságukat, magánszférájukat – a FÉSZBUKÉRT??? Világuralomra törekszik, második internet akar lenni a fészbuk, mi másért készít minden felhasználójának [!!!kérés nélkül!!!] e-mailcímet? Zuckerberg gonosz lenni nem akar; de nem fogja átadni a felhasználók minden adatát a titkosügynököknek mielőtt azok szegecses szorítókba fogják a tökeit? De, át fogja adni a felhasználók minden adatát mielőtt szegecses szorítókba fogják a tökeit!

Nincs egy fősátán aki mindenkit be akar ma chipezni. Ellenben amikor már mindenki chipet hord, támad majd egy-két világuralomra törő amerikai / orosz / kínai / zsidó bankár aki jó ötletnek fogja tartani hogy a megjelölt marhákat éppen úgy terelgesse ahogyan csak kedve tartja. Nincs ördög, ha a kegyes lelkeket boldogítja, higgyenek benne. Nem lesznek a bolygónkon hétszarvú oroszlánok. Szó nincs egy igazi fenevadról s annak bélyegéről. Arról viszont van szó hogy azok akik a világ összes vagyonának kilencvenvalamennyi százalékát birtokolják, X összeget, ahol X ≈ 95% (bankárok, kőolajipari mágnások), jónak látják majd úgy furulyálni a microchipet viselő bégető birkáknak ahogyan nekik jól esik, aki követi a muzsikaszót fejlehajtva, azt majd csak megfejik és megnyírják; a többieket, akik engedetlenkednek, viszik a vágóhídra. Ma csak szögletesfejű, kapzsiság által elvakított lelki nyomorékok vannak akik megszavaznák a chipet mindenkinek, s tunya lakosság amely ezt hagyja!

Ha felfogjátok hogy a globalizáció ellensége a személyes szabadságnak, ha felfogjátok hogy a társadalom nem hagyhatja hogy minden egyes ember farába azonosító chipet ültessenek – mert akkor évtizedeken belül akár az egész bolygóra kiterjedő diktatúrát lehet létrehozni: ne hagyjátok hogy a politikusok (nem gonoszságból hanem azért mert KAPZSIK és ÉRTELMI FOGYATÉKOS KRETÉNEK) elrontsák az életeteket és a gyermekeitek életét! Az én álláspontom: inkább forduljon elő hogy ellopják a pénztárcámat minthogy London minden utcája be legyen kamerázva!!

Vesszen a globalizáció, éljen a személyes szabadság!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dharmamestertanitvanya.blog.hu/api/trackback/id/tr805358604

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása