Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Éljen Dharma, éljen az igazság!

Friss topikok

Címkék

Miért "HALÁL ORBÁNRA"???

2013.04.19. 07:44 Dharmamestertanitvanya

Miért Magyarországot, miért Orbánt bántják a külföldi újságírók?

Az EUban nincs elég baj? Más országokkal is? A franciákkal amikor utcára vonul a nép és teljesen megbénítja a forgalmat (csak alig néhány közeli évvel ezelőtt)? A francia diákokkal mikor majdnem teljes három hónapon át, majd' minden reggel végigmennek a nagyváros egyik fő villamosvonalán, és nem hagyják a kocsikat rendesen közlekedni mert – mert a diákság most tüntet mivelhogy nekik nem tökéletesen megfelelő az a rendszer melyben vannak! Velük nincs baj?

A Németországot megtöltő törökökkel nincs baj? A fanatikus, minden térre mecsetet követelő törökökkel nincs baj? Az eurovision-ben a török kandidátus vezet, többmillió német szavazott rá... nem gondolják az emberek hogy a többmillió német állampolgár közül néhány sokmillió az török ajkú? Semmi baj a normális iszlám vallású emberekkel. De hogyan van az hogy bőségesen akad Európában probléma s mégis az EP (EurópaParlament) Magyarországot bántja (csak és főleg)...??? Természetesen más országokat is bántanak... Annyira nagyon mint a magyar országot? Ausztria északnyugati részén hallottam először (osztrák állampolgártól) hogy Orbán Viktort sokszor Puszta Putyinnak becézik maguk között, így csúfolkodnak vele merthogy diktatorikus, úgy kormányoz mint az orosz felsővezetőség.

Az oroszok most is kommunisták – csak nem tudnak róla, kriptokommunisták. Ezt nem én találom ki, történészek állítják hogy a buta szellem azóta is kísért az oroszoknál, nem olyan sok évvel ezelőtt mérgezték meg az egyik kémüket, eléggé a világ szeme láttára. Sokan úgy tudják hogy Putyin KGB tiszt volt – akkor régen, fiatal korában.

Szóval Orbánnal baj van! Elfogadom. Nem védem Orbánt. És mi a baj vele? Hogy nem akar behódolni az EU nagyhatalmainak? Olyan sok tévedés és elvonatkoztatás ne essék! A középkorban is voltak nagyhatalmak, most is vannak... az hogy másképpen nézünk rájuk, az hogy nem jönnek ránk a lovagjaikkal: az nem azt jelenti hogy megbocsátották nekünk a magyarok nyilainak záporát! A globalizációs nagy szövetségben, az EUban, az egész világot rákos daganatként pusztító bankszövetségben, és az IMFben kell valahol a hibát keresni.

Olyan pénzeket követelnek kis országoktól, ezek között Magyarországtól: melyekkel ezek az országok már régóta nem tartoznak. Előbbre való az erkölcs és utána következik csak a törvény! A hitelezésnek miféle módja az hogy az óriási hitelminősítők gondolnak egyet-s-mást, hasukra ütve leminősítik országunkat és... nyilatkoznak: ”pfuj-pfuj nem játszom, Magyarország mostmár néhány milliárd forinttal megint magasabb a tartozásod.” A hitel valódi értékét már régen visszafizettük, nem csak mi, sok más ország is. Ki és miért akarja bántani a magyarokat? Amerikában minket támadnak az újságírók (pedig azoknak legtöbbje annyit tud földrajzból hogy Európának a fővárosa: England), német, francia politikusok támadnak minket... ÉBRESZTŐ magyarok, mégis mi folyik nálunk? Milyen sötét diktatorikus rendszerben élünk hogy mindenki minket akar megmenteni? Kis összehasonlítás: a nagy anyamedve, a drága Oroszország politikusai ezerszer rosszabbak a mi Orbánunk álkeménykezűsködésénél (hiszen ki gondolná azt hogy Orbán valóban a saját ura, és nem a rossz paraméterek s nála nagyobb szereplők bábja?) Még egy kis összehasonlítás: a bjeloruszok itt élnek velünk Európa ”közepében”, olyan görény politikusaik vannak hogy lázadoznak az emberek. Őket miért nem óvja az EU, őket miért nem prédikálja meg?

Amikor legutóbb került hatalomra a Fidesz, a youtube-ra kikerült egy videó melyben valamelyik izraeli tévében úgy nyilatkozik egy zsidó férfi: félelemre van bizony ok mert Magyarországon szélsőjobboldali antiszemita hangok kezdenek felerősödni (ez nem pontos idézet volt, hanem utalás). A világ egyik legnagyobb fegyvergyártó országa miért retteg a kis Magyarországtól?

Dehogy védem Orbánt. De gondolkodásra provokálok-izgatok mindenkit! Értse meg a nép hogy nem Orbán rontotta el olyanra a helyzetet amilyen az most. Próbál valamit jól csinálni ő is (a jó dolgok között meg csomó hülyeséget is); miközben kivet hörcsögadót, pocokadót, autórádióadót – mert ebből bevételt remél s a bevételből az ország helyzetének megjobbítását. Nem megy neki. Azért nem megy mert a következőképpen kell egy jólelkű, tisztaerkölcsű emberből erőszak alkalmazása nélkül aljas gazembert csinálni: megtesszük politikusnak. Akkor már mindjárt az országgal s államkincstárral fog foglalkozni s a legkevésbé sem azzal hogy hogyan legyen jóóó az állampolgároknak.

Kiszely István: a magyar pörköltet evett, amikor az európai még köleskását (el lehet olvasni a neten a teljes írásocskát). ”Mi, amikor beérkeztünk Európába, idegenek voltunk és – fogadjuk már el – most is idegenek vagyunk. Minden európai nép indoeurópai: a skandináv, a francia, az angol, az ibériai, az itáliai, a görög, a szláv mind indoeurópai. Mi egy másik világból jöttünk, és ennek a kultúrának minden részét meg tudtuk tartani. Nemrég egy etruszk temetőt dolgoztunk fel Olaszországban, utána az olasz kollégáimmal elmentünk egy pizzériába. Megkérdezi tőlem az olasz kollégám, hogy tudom-e, mi a különbség, az olaszok és a magyarok között? Valami közhelyet mondtam. Azt mondta: „amit ön itt lát, az semmi nem olasz. Mi átvettünk mindent. Átvettük a föníciaiaktól, a görögöktől, az illíréktől, venétektől. Itt semmi nem itáliai. Itt ülünk az asztalnál. Ott a Milánói dóm. A gótikát Franciaországból vettük át. Az asztalon itt a terítő. Az első szövést a kínaiak végezték el. Itt van a paszta, a tészta, ami Itáliának a jellegzetessége. Az első tésztát Telekurgesztánban négyezer éve találták fel. Ott, ahol Önök éltek. És mi van a Pizzában? Van tészta. Mi lepényt ettünk. Önök behozták a kovászt. Van rajta paradicsom. Közép-Amerikából vettük át. Van rajt formaggio, sajt. A szarvasmarhát, a juhot és a kecskét ott háziasították, ahonnan önök származnak. De mi mindent átvettünk, magunkévá tettük és kifejlesztettük. Önök egy sokkal magasabb kultúrából érkeztek, mint amilyen Európa kultúrája, és a történelem folyamán csak vesztettek, csak koptak, csak adtak. Kérem, önök többet adtak a világnak és Európának, mint amennyit kaptak belőle, vagy tőlük.” Olasz kollegám szavaira elgondolkoztam. Jézus Mária! Hát ez az olasz ismeri a magyar őstörténetet. Ismeri azt a csodát, amit mi véghezvittünk?” (idézet vége)

Annyi mindent adott Magyarország az EUnak... és ad most is. Akkor régen a töröktől védtük Európát – ma a mellünket verjük hogy mi állítottuk meg a török terjeszkedést. A török terjeszkedést az állította meg hogy a birodalom kifulladt, szedni kellett a dézsmát lelkiismeretesen a görögtől is, a romántól is... és a magyar területeken túl már nem bírt a török hódítani. Nem állíthatjuk hogy a magyar állította meg a törököt, az viszont elvitathatatlan érdeme a magyarnak hogy HATALMAS SZEREPET játszott a török hódítás megtorpanásában. Hunyadi János bizony szétverte a pofájukat, Tomori Pál is okozott nekik bajt eleget, persze hogy nem elferdíteni próbálom a történelmet, Tomori nem kergette el a törököt de szerepe volt abban hogy a török nem halmozhatott győzelmet győzelemre! Most mit adunk Európának? Eperszedőket a spanyoloknak, kőműveseket, szakmunkásokat a németeknek (nem vagyok benne biztos hogy ezeket úgy fizeti a német mint a saját állampolgárait), adókedvezményességet, vámmentességet, szabad piacot a nyugati kereskedőknek...

Az EU már régen nem arról szól amiről a kezdetekkor! Most arról szól hogy a gazdag országai kifosztják a kisebb-szegényebb országokat, a szabad kereskedelem jegyében a mi piacunkat-iparunkat-kereskedelmünket elpusztítják (ha nem is aktívan, de pusztulni hagyják), és nekünk eladják mindenféle termékeiket. Összegezve: nettóértéket tekintve sokkalta több pénz áramlik tőlünk a gazdag országokba mint onnan felénk! Orbán két öklével veri Brüsszelben az asztalt, gondolnám hogy ilyesmikért: ne akarják elvenni tőlünk a libamájunkat és a cukorgyárainkat (melyek már nem léteznek)... ÉS emiatt akarja őt mindenki össze-vissza pofozni?

Mégegyszer: nem vagyok orbánpárti – de feleljen valaki a kérdésemre! Az EU Heródiásai miért az ő fejét akarják megkapni ezüsttálcán???

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dharmamestertanitvanya.blog.hu/api/trackback/id/tr795234318

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása