Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Éljen Dharma, éljen az igazság!

Friss topikok

Címkék

Szüfradzsettek, tapossuk ki Obama belét!

2013.04.15. 15:09 Dharmamestertanitvanya

Akinek nem inge...

akinek pedig inge az gombolja be gyorsan nyakig, nehogy valamelyik undorító férfiállat beláthasson a kerek kebleire!

Obama azt merte mondani hogy ”she is by far the best looking attorney-general in the country...”, mondá ezt Kamala Harrisről. Jött a felhördülés, hogyan merészelt ilyet az elnök? Ez burkolt szexizmus! Idézem: „...jóindulatú szexizmust emberek nagyon sokszor szokták kedvesnek szánt gesztusokként meg udvariasságként meg lovagiasságként dekódolni. ettől még ugyanaz a funkciója, mint az ellenséges szexizmusnak: a nőket a számukra előírt keretek között tartani, és emlékeztetni arra, hogy mi a szerepük, mi a feladatuk.” Aki ezt írja, aki ezzel egyetért az elmúlt már 17 éves, az biztosan állíthatja hogy rend van a fejében??? Ki akarja elnyomni a nőket? És kijelentem: aki elnyomni akarja őket az buta és kicsinyes! Ha ezek az okos feministák és hímsovinyiszták nem lennének, akkor ki töltené meg a netet a hülyeségeivel?  Ismételten bebizonyítja az internet hogy a MILLIÓ GÉPELŐ MAJOM TÉTELE nem igaz!

”Hímsovinyiszta disznyó az aki feleannyira utálja a nőket mint azok egymást.” (Graffitin láttam, lehet hogy korunk ragyogó filozófusától, Paulo Coelhotól származik.) Én nyilatkozatot teszek arról hogy nem vagyok sem feminista, sem antifeminista, nem különböztetem meg az embereket nemük, vallásuk vagy bőrszínük alapján – mert mindenkit egyformán utálok! (Ez sem saját gondolat, úgy loptam valahol.) Nem szeretem azokat akik háttérbe akarják szorítani a nőket; és valóban buta dolog úgy nézni a nőre hogy ő kizárólag a férfiak szexuális kielégítésének eszköze!

A feministák kik ellen harcolnak? Hiába hőzöngenek s hőbörögnek s követelnek egyenlőséget mert nem egyenlő a nő a férfival. Egyik sem jobb mint a másik! Különbözőek! A feministák Mindenféle szempontból ugyanolyan jogokat akarnak amilyenek a férfiaknak vannak? Nesze feminista népség: szabad menni rakodómunkásnak, szabad menni szénbányásznak, kalóznak szomáliai kis motorcsónakokra! Van férfimunka és nőimunka. Melyik nő akar, melyik nő fog elmenni a hajógyárba hegeszteni? Melyik albán-román-magyar-szlovák férfit fogják babysitternek hívni Angliába? Nincs semmi baj azzal hogy van nőimunka és férfimunka. Legyen női űrhajósunk! Persze hogy legyen, miért ne lenne? Mégegyszer kérdem: kik ellen és milyen céllal harcolnak a feministák? Vajon abban a történelmi időben amikor az emberiség matriarchatusban élt, a férfiaknak is volt egy érdekközösségük, a maszkulisták? Akik amiatt elégedetlenkedtek hogy a nők mindig őket küldik bivalyra, disznóra vadászni? Robert Graves énekli meg szépen The Golden Fleece írásában hogy nagyjából hogyan állt át a görög népesség a patriarchatusra... a mai amazonok is levágják a mellüket és családot úgy alapítanak hogy a kislányokat a kifosztott településekről rabolják el? A világban a hímsovinyiszta a feminista ellen harcol. És mégis mi a küzdelem célja??? Szegény európai, MONDOM EURÓPAI nők, szörnyű elnyomásban élnek! Szabadságot nekik! Az hogy Afrikában nagyon sok törzs van melyek generációkon keresztül szörnyű szegénységben éltek az senkit sem zavar és nem is érdekel? (Gondoljátok hogy az angol-francia-portugál-spanyol gyarmatosítók olyan kedvesen bántak az őslakosokkal?) Szabadságot szegény porba tiport európer nőknek! Tudom hogy a muszlimok legtöbbje elég lekezelően bánik az asszonyával, tiltakozom! Nem lenne szabad a nőket felülről kezelni! Tudom hogy sok afrikai országban elterjedt a női körülmetélés. Szörnyű! Fel kellene számolni!! Ezeket a körülmetéléseket sokszor öreg sámánasszonyok végzik. Nem fogadom el tehát hogy a feministákat csakis a férfiak tiporják el! Aki a feleségét otthon veri, az nem antifeminizmusból veri! Alkoholista a férj, vagy gyerekkorában őt is rengeteget verték, vagy rossz körülmények között nőtt fel stb. ki tudja milyen problémák állnak a háttérben? Én is nagy ellensége vagyok az asszonyverésnek; ettől még nem váltam feministává! Feministák, nem tudjátok hogy milyen hülyeségeket találjatok ki jódolgotokban, az a baj!

Láttatok már orangutánt maszturbálni? Mind majomból lettünk. Nem úgy értem hogy a csimpánz addig fejlődött ameddig rájött hogy ”nééé, nahát, én ember vagyok!!!” Úgy értem hogy tervezésileg igenis nagyon hasonlítunk az emberszabásúakra, s mikor szexelnek azt is feltűnően eléggé úgy csinálják mint az ember. A férfiak disznók – ez nem hiba, ez tulajdonság! A nők mérlegelnek, opportunisták – ez sem hiba, ez is tulajdonság! Mind maszturbálunk! Azaz nem mind, a nők 1%-a igen, a többi SOHA! A férfiaknak pedig 110%-a, ők be is vallják. A férfi ha maszturbál akkor jelenetet képzel el a jólkinéző kolléganőjével. A nő ha maszturbál, a KÉJNEDVEKTŐL ILLATOZÓ 1000 PHALLOSZ CSARNOKÁBA képzeli magát. Férfi sokkal inkább képi. Nő sokkal inkább érzéki. Kell ezek miatt a különbségek miatt egymást kárhoztassák??? Egyetlen jó dolgot teremtett az ördög a bolygóra: a pornót. Nem kell nézni. Azonban gondolkodni sem tilos!! Mit akarnak a feministák? Első történet: ősember és ősasszony üldögélnek a barlang előtt, egyszer megszólal a férfi:

‒ Asszony, gyere szexelni!

‒ Nem.

‒ Miért nem?

‒ Nincs kedvem.

Férfi hatalmasat húz a bunkóval az asszony fejébe.

‒ Most sem?

‒ Nem.

‒ Miért nem?

‒ Fáj a fejem.

Második történet: a disznó férfiak esetenként megnéznek egy-egy pornót otthon és kiverik; nem beszélnek róla a munkában, nem emlegetik neked a kávézóban randin, nem akarnak megerőszakolni senkit a sötét kisutcában. Feministák, melyik történetet választjátok? (A nemi erőszaknak is nagy ellensége vagyok. Ha  durván 160 000 éve kijöttünk a barlangból, akkor többé ne hágjon meg férfi nőt a nő nyilvánvaló beleegyezése nélkül!)

Történt egy napon hogy elmentem a bankba, csinos 30-35 évesnek tűnő ügyintéző hölggyel tárgyaltam, szép tőgyei majd’ kiborultak a mélyen kivágott blúzából, igyekeztem végig a szemébe nézni. Ha olyan ruhája van amiben nem látszik a melleiből semmi, én akkor is a szemébe néztem volna (de akkor nem került volna a legkisebb megerőltetésbe sem a szemkontaktus). Ez csak egy tény volt, ideírtam hogy a banki ügyintézőnek nagy mellei voltak. A feministák hogyan gondolkodnak? Felöltöznek szexinek s utána sértődötten ordibálnak mert a férfiak azt merészelték mondani nekik: ”Csinos vagy!”??? A feministák bádogfavágónak öltöznek nap mint nap hogy a gonosz disznó férfiak nehogy szépnek találják őket? Elfogadom hogy ha egy nő tényleg szép és valóban okos meg sikeres – akkor kissé hátrányosnak érzi azt hogy a férfiak a szépségét túlontúl értékelik. Csatlakozom sok előttem nyilatkozó férfihoz: most örüljön minden nő annak hogy szép és csinos, mert az idő telik és a szépség (a csúfsággal ellentétben) múlandó! Senki se erőszakolja meg a szép nőket (a csúnyákat se!), de örüljenek az asszonyok a szépségüknek! Hányan és hányan csúnyáknak (emiatt értékteleneknek is) érzik magukat! Aki szép az örvendjen ennek!

A feministák sose pornóznak? Nekik nem hiányzik a jószex? Mint oly sok más esetben a feminista-maszkulista összehasonlításban is statisztikáról van szó!! Az egyedülvaló igaz ISTEN borítsa minden áldását fejetekbe, hátha az majd gondolkodásra fog tiketet ingerelni és provokálni! Buta példákat mondok (és tudom hogy ez most nem fedi teljesen a valóságot merthogy NEM a hivatalos magyarországi statisztikai hivatal adta ki őket.) Ha arányosságot számolunk, a következőket fogjuk kapni: Fizikai erőnlét: férfiak 95%-a erősebb a nőknél. Fájdalomküszöb: a nők 98%-ának nagyobb a fájdalomküszöbe mint a férfiaknak. Születéskor várható élettartam: a nők 80%-a tovább él a férfiaknál. Ismétlem, ezek példák voltak, nem a statisztikai hivatal adatai!

Minden normális férfi szereti a nőket. Szeretem a nőket, dolgoztam nőkkel, nagyon jól ki lehet velük jönni mert többnyire türelmesek és nem olyan okoskodóak mint a férfiak. Tisztelem a nőket. Nem vitatom el a nők jogát a munkához, a kárrierhez! Sokkal józanabbak tudnak lenni mint a férfiak, lehet nincsenek olyan képességeik a kocsivezetésben mint a férfiaknak de arányokban a nők sokkalta kevesebb halálos balesetet okoznak.

Alapvetően okosabbak mint a férfiak! Melyik nő fog fizetni azért hogy csurdé, szálkás-izmos leborotvált farkú férfiakat nézhessen webcamen? Korunk szüfradzsettjei miért küzdenek? Mire versenyeznek?

Ki rakná oda a cápát a halászsassal úszóversenyezni? Nagyon különbözik a férfiállat az asszonyállattól. Miért kellene versenyezniük? Annyi mindent kivívtak már a nők, szavazati jogot, politizáláshoz való jogot! Normális nők, én veletek tartok. A XX. század egyik leghíresebb filantrópja nő: Teréz Anya! Mennyi jót tudott cselekedni vallásos meggyőződéséből fakadóan. Minden értelmes ember tiszteli őt, a munkásságát, az emlékét! A férfiből nem kell kivenni a férfiasságot; a férfit nem érdekli ha a mosógép összemossa a fehér ruhákat a színesekkel – ettől alávaló és nyomorult lény a férfi? Ha egy férfi segít az asszonynak mosogatni, azért teszi mert meggyőződése hogy támogatnia kell a feminista mozgalmakat? Ha egy asszonynak valami vagány gépészmérnök végzettsége van és szeret segíteni a férjének autószerelésben, akkor az egy alárendelt rabszolga? Nem tökéletes tagja a társadalomnak, és kevésbé nőies?? A nőből a nőiességet ki kell operálni? Nem jó neki az ha szép az alakja, jóseggű, szép arca van? Egymás kiegészítéséről van szó. Ami nincs a nőnek az van a férfiaknak, ami van a nőknek, az nincs a férfiaknak. Egy szép, jó világban elfér egymástól a nő és a férfi. A férfi nem bántja a nőt mert a nő kisebb és gyengébb, a nő nem akar mindenáron miniszterasszony meg szénbányász lenni, mert tud dolgozni oly sok más területen is (lehet biológus, biofizikus, márketingmenedzser, ÉS IGEN, lehet német kancellár!) Ha egy nő engem a kicsi csúnya sztiffmajszterem (stiff = merev, kemény) (farkam) miatt kedvel, az tőle egy nagyon őszinte megnyilvánulás. De kérdem én: az is egy szint? Olyan sok jót (gondolatot, szeretetet, empátiát) adnak a nők a világnak, miért van szükség manapság is amazonokra? A hímsovinyiszták is szégyellhetik magukat, az asszonynak valóban nem csak a mosogatás és gyereknevelés a feladata. Várom a bölcs kommenteket, trollok támadását, várom hogy elmondják rólam hogy szélsőjobboldali homofób asszonyverő vagyok. Végezetül pedig, meg szeretném ismételni egy gondolatomat a szöveg elejéről: arra provokálom, ingerlem, izgatom, lázítom embertársaimat, hogy gondolkozzanak, GONDOLKOZZANAK!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dharmamestertanitvanya.blog.hu/api/trackback/id/tr835226804

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása